despre-noi-slide

Despre noi

Fizeria “The Barber” o puteti gasi la doar cateva minute de Piata Victoriei, intr-o cladire veche a Bucurestiului, o cladire construita in perioada interbelica, mai exact la 1924. La interior, de asemenea, veti regasi acelasi aer retro dar in acelasi timp modern. In cazul in care niciunul dintre frizerii nostrii nu este liber veti putea savura o cafea sau un ceai in timp ce cititi o revista de politica, economie, sport sau auto.

In ceea ce priveste produsele folosite in cadrul frizeriei va putem asigura ca acestea sunt de cea mai buna calitate. Printre brandurile de produse folosite se numara Taylor of Old Bond Street (companie londoneza cu peste 150 de ani de traditie in industria produselor de ingrijire personala), Reuzel, DOVO Solingen (companie fondata in 1906), D.R. Harris & Co Ltd,  Sweet Georgia Brown etc.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne treceti o singura data pragul si va promitem ca vom face tot ce tine de noi pentru a va transforma intr-un client fidel al frizeriei noastre.

the-barber-barbershop-bucuresti-03