despre-noi-slide

Despre noi

Fizeria “The Barber” o puteti gasi la doar cateva minute de Piata Victoriei, intr-o cladire veche a Bucurestiului, o cladire construita in perioada interbelica, mai exact la 1924. La interior, de asemenea, veti regasi acelasi aer retro dar in acelasi timp modern. In cazul in care niciunul dintre frizerii nostrii nu este liber veti putea savura o cafea sau un ceai in timp ce cititi o revista de politica, economie, sport sau auto.

In ceea ce priveste produsele folosite in cadrul frizeriei va putem asigura ca acestea sunt de cea mai buna calitate. Printre brandurile de produse folosite se numara Taylor of Old Bond Street (companie londoneza cu peste 150 de ani de traditie in industria produselor de ingrijire personala), Reuzel, DOVO Solingen (companie fondata in 1906), D.R. Harris & Co Ltd,  Sweet Georgia Brown etc.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne treceti o singura data pragul si va promitem ca vom face tot ce tine de noi pentru a va transforma intr-un client fidel al frizeriei noastre.

the-barber-barbershop-bucuresti-03

Mai mult decât o frizerie din București

Este dreptul dumneavoastră ca din când în când să vă acordați câteva momente îngrijirii părului și a bărbii într-o frizerie ca la carte. Pe lângă atmosfera care vă îndeamnă la visare și vă transpune într-o epocă când frizerul era unul din oamenii pe care trebuia să-i țineți aproape, la The Barber descoperiți un loc de socializare unde să vă expuneți ideile și să primiți inspirație.

Veți găsi multe saloane și frizerii în București, dar prea puține locuri ca The Barber unde tradiția frizerului, calitatea produselor și nu în ultimul rând, interacțiunea dintre oameni sunt literă de lege.

 

Când teoria și practica fac echipă bună

Suntem specializați pentru a vă oferi toate serviciile de care părul dumneavoastră are nevoie. Cunoștințele acumulate la orele de teorie pe care le-am investit studiind atât tendințele actuale cât și pe cele care au consacrat această meserie, le-am pus în practică cu fiecare ocazie, experimentându-ne. Suntem la curent cu tot ce e nou și în același timp purtăm un profund respect față de tot ce e vechi.

 

Garantăm calitatea produselor noastre

Când vine vorba de tuns și îngrijirea părului, nu facem economie de la nimic. Atât produsele pe care le folosim cât și uneltele cu care executăm frizurile sunt de cea mai înaltă calitate, lucru pentru care suntem convinși că veți reveni. În plus, avem grijă ca locul în care se întâmplă toată magia să fie curat și primitor pentru ca dumneavoastră să vă simțiți cât mai confortabil.

 

Comunicăm ca de la frizer la bărbat

Un frizer nu este doar omul care vă tunde părul, ci și un camarad, un amic vechi sau un prieten pe care îl știți de o viață. Ne dorim ca experiența dumneavoastră aici să se ridice la înălțimea așteptărilor, iar din punct de vedere al interacțiunii ne vom asigura că vă bucurați de toată atenția cuvenită.

 

Misiunea frizerului nu se limitează la o tunsoare

Datoria noastră nu este să vă servim de când vă așezați pe scaun și până ne punem foarfecele pe masă. Misiunea frizerului începe odată ce i-ați călcat pragul și nu se termină decât atunci când v-ați luat la revere. Pentru noi meseria este cel mai de preț bun, iar lucrul acesta știm să-l dovedim prin dibăcia cu care tundem, atenția pe care o dăm detaliilor și investiția în uneltele cu care lucrăm. Putem scrie volume despre pasiunea noastră pentru tuns și nu ne vom da niciodată la o parte de la ne transmite cunoștințele sfătuindu-vă în legătură cu cele mai bune produse și bineînțeles, cel mai eficient mod de îngrijire al părului.