The Barber Kogalniceanu este cea de-a treia locatie The Barber, din Bucuresti. Desi se afla in centrul orasului, intr-o zona istorica a Bucurestiului, aceasta locatie este foarte usor de reperat atat cu masina personala cat si cu mijloacele de transport in comun. The Barber Koglaniceanu se afla la mai putin de 5 minute de mers pe jos de la statia de metrou Izvor iar statia de autobuz Piata Mihail Kogalniceanu se afla chiar vizavi de frizerie. De asemenea parcul Cismigiu si Facultate de Drept se afla si ele la doar cateva minute distanta.

La fel ca si in cazul celorlalte doua locatii si aici incercam sa readucem in prim plan atmosfera frizeriilor autentice de la inceputul anilor 1900. Facem acest lucru atat prin designul interior al locatiei cat si prin intermediul serviciilor oferite, specifice perioadei interbelice.

Asa cum deja v-am obisnuit si in celelalte doua locatii, calitate produselor folosite in cadrul frizeriei este una de top. Folosim doar branduri importante din industria de barbering, branduri precum Uppercut Deluxe, Dapper Dan, Men Rock, Reuzel, Percy Nobleman, Lames & Tradition, Point Barber etc.

Va puteti programa online Aici sau telefonic la numarul 021.9002

tuns barba
tunsoare barbati
barbierit frizerie

Barbershop-Frizerie-Bucuresti