barbershop-frizerie-bucuresti-02

Blog

Pomada, Ceara sau Gel – Care este diferenta?

Autor: Publicat in - Articole in March 2nd, 2016 0 Comments pomada-ceara-sau-gel-care-este-diferenta

Cand vorbim de produse de par existente pe piata la ora actuala, ne gandim in special la pomade,ceara sau geluri. Fiind intrebati de foarte multi clienti, care este diferenta intre pomada, ceara sau gel, ne-am gandit sa deslusim acest mister si sa va oferim cateva sfaturi.

Pomada.

Daca iti doresti un look ingrijit,sau clasic pomada poate fi o optiune bine aleasa. La fel de bine poate fi o optiune si pentru cei care isi doresc o frizura stil pompadour, quiff sau ducktail. Pomada este un produs foarte bun pentru cei cu parul uscat deoarece contine in textura ei elemente care dau un aspect lucios. Pomada traditionala este pe baza de petrol si ofera o sustinere si o stralucire foarte buna. Sigura problema este ca va trebui sa folosesti un sampon special deoarece nu iese foarte usor din par. Un alt tip de poamada, este cea pe baza de apa, aceasta oferea o sustinere mai slaba dar partea buna este ca poate fi inlaturatea mult mai usor din par.

Ce lookuri poti sa obtii: Pomadour, Ouiff , Frizuriile pe spate.

Exemplu de pomade: Percy Nobleman Pomade, Apothecary87 Pomade, Reuzel Pomade

Ceara

Daca esti in cautarea unei frizuri mai sofisticate, sau doresti un produs care sa ofere sustinere parului tau ,ceara poate fi o solutie. Daca parul tau are tendinta de ingrasare, ceara este o solutie ideala pentru styling.

Frizuri: Se poate folosi pentru orice tip de frizura inclusiv pentru tepi

Tipuri de Produse: Percy Nobleman Wax, Attitude Organic, Dapper Dan Matt Paste

Gel

Daca esti in cautarea unui produs care sa ofere o sustinere foarte mare acesta este o optiune si partea buna este ca se va curata doar cu apa nefiind nevoie de produse speciale. Vei gasi pe piata foarte multe tipuri de gel de la cel cu sustinere mai slaba pana la cel cu sustinere mare, tu decizi pe cel pe care vrei sa il folosesti in functie de ce look vrei sa adopti. Ca si sfat ar trebui sa stii ca cu cat parul tau este mai fin cu atat ar trebui sa folosesti un gel cu o sustinere mai mica.

Frizuri: Foarte bun pentru lookurile care au nevoie de sustine mare

Exemple de Produse: Lucky-13 Junior’s Gel, Imperial Barber Products Gel, Jack Black Gel.

pomada-ceara-sau-gel-care-este-diferenta

Comments

comments