barbershop-frizerie-bucuresti-02

Blog

De ce Forever Sharp? Perspectiva din partea barbierului!

Autor: Publicat in - Articole in October 28th, 2020 0 Comments Optimized by JPEGmini 3.13.3.8 0x0c2f9ad9

Acesta articol este primul, dintr-o serie de sase, in cadrul carora noi, cei de la frizeria The Barber va vom oferi o serie de tips and tricks cu privire atat la aparatul hibrid Rowenta Forever Sharp cat si cu privire la ingrijirea si intretinerea barbii si a pielii inainte cat si dupa barbierit.

Inainte de a alege un aparat de ras este foarte important de stiut ce tip de barba doresti sa porti sau ce tip de ras vrei sa experimentezi. Este important de stiut faptul ca un aparat electric nu iti va oferi niciodata un “clean shave” deoarece lamele acestora nu intra un contact direct cu pielea asa cum o face efectiv lama de ras a unui brici de exemplu. Cu toate acestea, in cazul aparatului Rowenta Forever Sharp lamele sunt suficient de subtiri si de ascutite incat sa-ti poata oferi un rezultat foarte apropiat de cel al unui brici, de exemplu.

Optimized by JPEGmini 3.13.3.8 0xb97c93d4

Asa cum am mentionat si mai sus, din punctul nostru de vedere, punctul forte al produsului Forever Sharp este, de departe, sistemul de lame. Acesta este unul cu autoascutire si lame pe ambele parti, fapt ce-ti va permite sa-ti cureti cu foarte mare usurinta atat gatul cat si pometii. Mai mult, avand autoascutire nu mai esti nevoit sa achizitionezi periodic lame de schimb.

Un alt punct forte al aparatelor din gama Forever Sharp il reprezinta bateria. O incarcare completa tine aproximativ 90 de minute, asta inseamna cel putin 10-15 utilizari in regim normal. Am fost umiti sa vedem ca putem testa un astfel de aparat o zi intreaga, in regim de frizerie, fara a fi nevoiti sa il incarcam.

Optimized by JPEGmini 3.13.3.8 0x0c2f9ad9

Pentru cei ce doresc doar sa isi scurteze barba, gama Forever Sharp vine cu trei pieptani de 1, 3 si 5mm.

Acestia sunt destul de subtiri insa isi fac treaba destul de bine si sunt practice, iar cei care au un fir de par moale nu vor avea nici cea mai mica problema, in schimb persoanele cu un fir de par ceva mai gros vor fi nevoiti sa insiste putin pe anumite zone.

Concluzii Forever Sharp

Daca ar fi sa rezumam toate cele mentionate mai sus, am putea spune ca Rowenta Forever Sharp este cea mai buna si mai economica solutie disponibila la ora actuala pe piata, pentru barbatii ce doresc un aparat de ras capabil sa le ofere fie un barbierit sau un aranjat de barba, de calitate, fara prea multe batai de cap.

Forerver Sharp

Comments

comments