servicii-slide

Servicii

Tuns The Barber

Tunsoarea “The Barber” reprezinta tunsoarea de baza a frizeriei noastre. Aceasta presupune o tunsoare simpla din foarfeca si masina. Include consiliere din partea frizerilor nostri, tuns si styling.

Tuns Executive Haircut

Tunsoarea “Barber Experience” reprezinta tunsoarea de top a frizeriei noastre. In cadrul acestui serviciu se poate executa orice tip de tunsoare dorita de catre client. Acest serviciu include consiliere din partea frizerilor nostri, tuns, spalat. masaj capilar si cervical cu lotiune tonica si styling.

Tuns/Aranjat Barba

Serviciul “Tuns si aranjat Barba” reprezinta serviciul de baza pentru aranjarea unei barbi in cadrul frizeriei noastre. Acesta include consiliere din partea frizerilor nostri, tuns barba din foarfeca si masina, aranjat barba, contur cu masina/brici, aplicare produse de hidratare si styling.

Beard Trim

Serviciul “Beard Trim” reprezinta serviciul de top al frizeriei noastre in materie de tuns si aranjat barba. Acesta presupune folosirea unui prosop cald in vederea realizarii conturlui barbii evitand astfel iritatiile ce pot aparea in urma contactului cu lama de ras a briciului. Acest serviciu include consiliere din partea frizerilor nostri, tuns barba din foarfeca si masina, aplicarea produselor speficice si a prosopului cald, contur cu briciul, aranjat barba si aplicare produse de hidratare si styling.

Executive Shave

Serviciul “Executive Shave” este o reinterpretare a barbieritului traditional de la inceputul anilor 1940. Acesta include aplicare de produse speciale pentru barbierit, aplicare prosop cald pentru deschiderea porilor, barbierit cu briciul (cu lama de unica folosinta), aplicat prosop rece pentru inchiderea porilor si aplicarea de produse de tip after shave.

Gentleman's Package

Pachetul “Gentlemans Package” este comus din serviciul “Tuns The Barber” si serviciul “Tuns si aranjat Barba”.

Nobleman's Package

Pachetul “Nobleman’s Package” este comus din serviciul “Executive Haircut” si serviciul “Tuns si aranjat Barba”.

Ați fost vreodată la frizerie și v-ați ridicat de pe scaun nemulțumiți? Înseamnă că nu ați nimerit acolo unde trebuie! Nu există bărbat căruia să nu-i priască o vizită la frizerie și indiferent de calitățile podoabei sale capilare, la locul potrivit va avea parte de o experiență pe care își va dori să o repete.

Mulți bărbați dau greș pe scaunul de tuns din cauza faptului că aleargă după repertorii cât mai bogate. Astfel, se trezesc în saloane unde li se arată sute de tunsori, dar niciuna pe gustul lor. Și prinși la colț, nu au încotro decât să se lase în voia sorții. Dar un bărbat care își dorește o tunsoare masculină și care să-l reprezinte nu ar trebui să se ghideze după cantitate, ci întotdeauna după calitate.

În locul unui stilist care execută câte un model nou de tunsoare zi de zi, mai multe șanse aveți să plecați mulțumiți de pe scaunul unui frizer cu experiență, specializat într-o serie de servicii exclusiviste. Cu siguranță nimeni nu vă va oferi o tunsoare clasică, mai fresh și mai bine executată ca un frizer profesionist sau un styling al bărbii mai apropiat de ceea ce primeau actorii americani în scenele filmelor anilor ‘40.

De ce să alegeți serviciile The Barber?

În materie de tuns, frizerii The Barber cunosc mai bine ca oricine nevoile unui bărbat. Suntem antrenați în tehnica tunsorilor masculine și am ridicat tunsul părului și al bărbii la rangul de artă. De asemenea, studiul continuu pe diferite tipuri de păr ne ajută să putem realiza frizuri excelente, pe placul clienților.

În timp ce un stilist vă va face câteva recomandări sumare legate de modul în care ar trebui să vă aranjați părul pentru a păstra look-ul obținut la salon, un frizer va știi exact ce produse vi se potrivesc cel mai bine tipului dumneavoastră de păr, ce tunsoare vă încadrează cel mai bine fața și cum să obțineți aspectul dorit pornind de la trăsăturile cu care ați fost înzestrați.

În plus, tratamentul într-un spațiu anume amenajat astfel încât să fie pe placul bărbaților este cu totul altul. The Barber este un loc exclusivist, destinat sexului tare și tot ce ține de interiorul său a fost executat cu gândul la ceea ce le place bărbaților. Cadrul are o personalitate impunătoare, iar decorul vă va inspira de la primul pas în încăpere.

O frizerie cu produse moderne și metode clasice

The Barber vă oferă o experiență unică. Frizerul este un maestru familiarizat cu modul de gândire al bărbatului și chiar înainte să-i spuneți ce așteptări aveți, din comportamentul și atitudinea dumneavoastră își va da seama ce servicii vă vor face plăcere.

Unde altundeva decât aici vă mai puteți bucura de un bărbierit ca în anii ‘40 cu prosop cald și briceag, una din cele mai extravagante experiențe pe care un frizer v-o poate oferi? Descoperă plăcerea în experiențele cotidiene zi ale vieții. Pe lângă tunsul părului, al mustății sau al bărbii, masajul scalpului și multe ale servicii de primă clasă, bărbieritul trațional este un moment unic care vă va transpune într-un alt timp și o altă atmosferă.

Ai senzația că renași atunci când frizerul își îndreaptă atenția asupra bărbii și mustății tale după ce i-a oferit părului un tratament cu totul și cu totul special. În plus, te simți ca un aristocrat de pe vremuri când știi că tot ceea ce atinge pielea ta a fost creat special pentru tine. De la uneltele frizerului și până la produsele de styling cu care își definește opera, totul are un aer masculin, puternic personalizat și o eleganță aparte. Foarfecele, pieptenii, periile sau briceacul sunt doar câteva din armele arsenalului său, iar șamponul, balsamul, ceara și pomada muniția cu care va câștiga lupte de styling în numele dumneavoastră.

Vorbim pe limba bărbaților

Bărbații sunt ființe calculate. Pe ei îi interesează funcționalitatea și sunt axați pe eficiență. Tocmai de aceea la The Barber oferim doar ceea ce știm că le folosește. Toate serviciile noastre sunt special concepute pentru a le da bărbaților posibilitatea de a alege exact ceea ce au nevoie, fără a-și pierde timpul cu detalii. Iar acolo unde este cazul, le stăm la dispoziție pentru a le oferi atât sfaturi de styling, cât și îndrumare ca de la frizer la bărbat.