servicii-slide

Servicii

Tuns The Barber

Tunsoarea “The Barber” reprezinta tunsoarea de baza a frizeriei noastre. Aceasta presupune o tunsoare simpla din foarfeca si masina. Include consiliere din partea frizerilor nostri, tuns si styling.

Executive Haircut

Tunsoarea “Executive Haircut” este recomandata pentru tunsorile moderne precum skin fade (zero pe laterale), pompadour, undercut, schimbare de look etc. Aceasta include consiliere din partea frizerilor nostri, tuns, spalat si styling. Acest serviciu este necesar si pentru persoanele ce doresc tunsoare simpla cu spalat inclus.

The Barber Experience

Tunsoarea “Barber Experience” reprezinta tunsoarea de top a frizeriei noastre. In cadrul acestui serviciu se poate executa orice tip de tunsoare dorita de catre client. Acest serviciu include consiliere din partea frizerilor nostri, tuns, spalat. masaj capilar si cervical cu lotiune tonica si styling.

Relaxing Treatment

“Relaxing Treatment” este un pachet de relaxare oferit de catre frizeria noastra. Acesta include spalat, masaj capilar si cervical cu lotiune tonica si styling.

Tuns/Aranjat Barba

Serviciul “Tuns si aranjat Barba” reprezinta serviciul de baza pentru aranjarea unei barbi in cadrul frizeriei noastre. Acesta include consiliere din partea frizerilor nostri, tuns barba din foarfeca si masina, aranjat barba, aplicare produse de hidratare si styling.

Beard Trim

Serviciul “Beard Trim” reprezinta serviciul de top al frizeriei noastre in materie de tuns si aranjat barba. Acesta presupune folosirea unui prosop cald in vederea realizarii conturlui barbii evitand astfel iritatiile ce pot aparea in urma contactului cu lama de ras a briciului. Acest serviciu include consiliere din partea frizerilor nostri, tuns barba din foarfeca si masina, aplicarea produselor speficice si a prosopului cald, contur cu briciul, aranjat barba si aplicare produse de hidratare si styling.

Executive Shave

Serviciul “Executive Shave” este o reinterpretare a barbieritului traditional de la inceputul anilor 1940. Acesta include aplicare de produse speciale pentru barbierit, aplicare prosop cald pentru deschiderea porilor, barbierit cu briciul (cu lama de unica folosinta), aplicat prosop rece pentru inchiderea porilor si aplicarea de produse de tip after shave.

Gentleman's Package

Pachetul “Gentlemans Package” este comus din serviciul “Tuns The Barber” si serviciul “Tuns si aranjat Barba”.

Nobleman's Package

Pachetul “Nobleman’s Package” este comus din serviciul “Executive Haircut” si serviciul “Tuns si aranjat Barba”.