frizerie-titulescu-bucuresti-barber-shop-tuns-barba-produse-the-barber

Preturi

Preturile in cadrul frizeriilor The Barber sunt aceleasi pentru oricare din locatii alegeti sa mergeti.

Puteti vizualiza lista de preturi dand click pe linkul de mai jos!

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre un anumit serviciu, puteti vizualiza pagina de servicii dand clik Aici sau ne puteti contacta la numarul 0754.634.300.

Va multumim!

Lista de Preturi The Barber

Tuns “The Barber”- tunsoare simpla/clasica + consiliere client + styling – 50 lei

(Tunsoarea “The Barber” reprezinta tunsoarea de baza a frizeriei noastre. Aceasta presupune o tunsoare simpla din foarfeca si masina. Include consiliere din partea frizerilor nostri, tuns si styling.)

Executive Haircut – orice tip de tunsoare + consiliere client + spalat + masaj capilar si cervical cu lotiune tonica + styling – 80 lei

(Tunsoarea “Executive Haircut” reprezinta tunsoarea de top a frizeriei noastre. In cadrul acestui serviciu se poate executa orice tip de tunsoare dorita de catre client. Acest serviciu include consiliere din partea frizerilor nostri, tuns, spalat. masaj capilar si cervical cu lotiune tonica si styling)

Tuns/Aranjat Barba – tuns barba +contur cu masina/brici+ consiliere client + styling – 40 lei

(Serviciul “Tuns de Barba” reprezinta serviciul de baza pentru aranjarea unei barbi in cadrul frizeriei noastre. Acesta include consiliere din partea frizerilor nostri, tuns barba din foarfeca si masina+ contur cu masina/brici + aranjat barba, aplicare produse de hidratare si styling.)

Executive Beard Trim – tuns barba + consiliere client + prosop fierbine + contur cu briciul + styling – 70 lei

(Serviciul “Beard Trim” reprezinta serviciul de top al frizeriei noastre in materie de tuns si aranjat barba. Acesta presupune folosirea unui prosop cald in vederea realizarii conturlui barbii evitand astfel iritatiile ce pot aparea in urma contactului cu lama de ras a briciului. Acest serviciu include consiliere din partea frizerilor nostri, tuns barba din foarfeca si masina, aplicarea produselor speficice si a prosopului cald,  contur cu briciul, aranjat barba si aplicare produse de hidratare si styling.)

Executive Shave – barbierit traditional cu prosop fierbinte – 60 lei

(Serviciul “Executive Shave” este o reinterpretare a barbieritului traditional de la inceputul anilor 1940. Acesta include aplicare de produse speciale pentru barbierit,  aplicare prosop cald pentru deschiderea porilor, barbierit cu briciul (cu lama de unica folosinta), aplicat prosop rece pentru inchiderea porilor si aplicarea de produse de tip after shave.)

Gentleman’s Package – tunsoare simpla/clasica + consiliere client + tuns/aranjat barba + styling – 90 lei

(Pachetul “Gentlemans Package” este compus din serviciul “Tuns The Barber” si serviciul “Tuns si Aranjat Barba”.)

Nobleman’s Package – orice tip de tunsoare + consiliere client + spalat + masaj capilar si cervical cu lotiune tonica + tuns/aranjat barba + styling – 105 lei

(Pachetul “Nobleman’s Package” este compus din serviciul “Executive Haircut” si serviciul “Tuns si aranjat Barba”.)