frizruri-slide

Frizuri

Alegerea unui nou look poate fi o operatiune mult mai dificila decat pare motiv pentru care venim in ajutorul dumneavoastra cu o serie de frizuri realizate in frizeria noastra de-a lungul timpului. Incepand de la celebrul Pompadur, purtat in urma cu mai bine de 40 de ani de Elvis Presly si reinventat acum de catre celebrii frizeri Schorem, si terminand cu cele mai excentrice frizuri din ziua de azi, toate pot fi realizate de catre frizerii nostri.

De asemenea in cazul in care aveti o fotografie cu o frizura pe care ati dori sa o realizati nu ezitati sa o prezentati frizerului. Va asteptam in cea mai buna frizerie din Bucuresti, “The Barber”!

 

Cum alegeți frizura ideală în funcție de forma feței dumneavoatră?

Fără îndoială fiecare din noi este special. De aceea, ori de câte ori îi veți cere, un frizer cu experiență va realiza pentru dumneavoastră o tunsoare unică în funcție de trăsăturile pe care le posedați. Dar înainte de a vă așeza pe scaun și a vă încredința podoaba capilară în mâinile sale, poate doriți, măcar pentru a vă face o idee, să aflați care vă sunt opțiunile.

Încercând să găsim similarități, putem încadra chipurile bărbătești în câteva tipare în funcție de forma pe care o au. Iată care sunt cele mai comune:

・fața alungită;
・fața ovală;
・fața pătrată;
・fața rotundă;
・fața în formă de triunghi;
・fața în formă de romb.

Cum puteți determina forma feței dumneavoastră?

Dacă nu observați cu ochiul liber, cea mai bună metodă prin care să aflați ce formă are chipul dumneavoastră este prim măsurare. Singurul instrument de care aveți nevoie este o riglă sau un centimentru de croitorie cu care să vă măsurați lățimea bărbiei, a frunții, distanța de la un obraz la celălalt și distanța de la linia părului la bărbie.

Dacă obțineți aceleași dimensiuni, sau valori foarte apropiate, fără îndoială aveți o față rotundă. Dacă distanța de la linia părului la bărbie este de până la 1.5 ori mai lungă decât distanța dintre obraji, aveți un chip oval, iar dacă depășește această valoare, unul alungit. Dacă dintre distanțele măsurate orizontal cea dintre obraji este mai mare, atunci aveți o față în formă de romb, iar dacă bărbia este cea mai lată, un chip pătrat. Și nu în ultimul rând, dacă aveți o bărbie ascuțită și o frunte lată, puteți considera chipul dumneavoastră în formă de triunghi.

Cele mai potrivite frizuri în funcție de forma feței

Fața alungită

Un chip alungit este o trăsătură foarte masculină, pe care o au mulți bărbați celebri. O astfel de față este foarte atrăgătoare pentru sexul opus, iar posesorii pot să se considere norocoși deoarece li se potrivesc o mulțime de tunsori. La frizer, singurul lucru de care ar trebui să se ferească bărbații cu chipul alungit, este scurtarea exagerată a părului în lateral deoarece acest tip de tunsoare le face fața chiar și mai lungă.

Fața ovală

Și la femei, dar și la bărbați fața ovală este o trăsătură fizică de invidiat. Astfel de persoane trebuie să își facă foarte puține griji în privința coafurii deoarece nu prea există nimic care să nu li se potrivească. De aceea, dacă sunteți fericitul posesor al unei fețe ovale, aveți de la natură dreptul de a vă alege orice trăsătură fizică preferată și să îi cereți frizerului să vă tundă astfel încât să o scoateți în evidență.

Fața pătrată

O bărbie lată și un maxilar puternic este un semn al nivelului crescut de testosteron. De aceea, multe persoane consideră că bărbații cu față pătrată au cele mai masculine trăsături. Și contrar opiniei publice, lor li se potrivesc și tunsori extravagante, cu unghiuri drepte și tăieturi curate, cu toate că fața lor are deja un contur bine definit.

Fața rotundă

Pentru a echilibra trăsăturile feței și a câștiga un aer masculin, bărbaților cu fața rotundă le recomandăm frizuri texturate, cu șuvițe filate și unghiuri ascuțite. Aceste frizuri contrastează cu forma capului și a bărbiei realizând un efect plăcut și dând personalitate. Pe de altă parte, la fel ca bărbații cu fața alungită, și cei cu chipul rotund ar fi bine să se ferească de tunsori prea scurte care să le accentueze în mod exagerat trăsăturile pe care le au deja.

Fața în formă de triunghi

Chipurile în formă de triunghi sunt în general specifice asiaticilor. Dar nu este o regulă! Forma de triunguhi este dată de bărbia îngustă care contrastează puternic cu o frunte lată. Avantajul bărbaților cu un astfel de chip este faptul că își arată mult mai greu vârsta, dar trebuie să aibă grijă la tunsoare care le poate face tâmplele să pară și mai late. De aceea, lor le stă de minune cu un undercut în părțile laterale ale feței, sau chiar cu breton.

Fața în formă de romb

Nu foarte comună, fața în formă de romb are o umbră de mister. Pomeții lați îndulcesc mult trăsăturile bărbaților cu fața în formă de romb și îi fac să pară prietenoși și abordabili. Din punct de vedere al frizurii și lor li se potrivește un undercut în părțile laterale ale feței, iar la lungimea părului sunt liberi să aleagă după preferințe.