The Barber este unul dintre cele mai vechi frizerii autentice din Bucuresti. Povestea frizeriei The Barber a inceput in anul 2014 iar pana in prezent a servit zeci de mii de clienti in cele trei locatii din Bucuresti: Alexandru Ioan Cuza 105, Foisorului 107-109A si Corneliu Coposu 35. Incepand de acum insa poti sa iti scrii si tu propria poveste prin intermediul sistemului nostru de franciza The Barber.

Ce inseamna Franciza The Barber?

Pe scurt in momentul in care te hotarasti sa aplici pentru o franciza The Barber noi te ajutam cu tot ce inseamna deschiderea unei frizerii. In primul rand te ajutam sa obtii toate autorizatiile necesare pentru functionarea legala a frizeriei. Te punem in contact cu toti furnizorii pentru a putea beneficia de preturi preferentiale la produsele necesare in frizerie. Te ajutam cu partea de reclama si promovare. Vom gandi impreuna cu tine, si cu designerul nostru, modul in care frizeria ta va arata si ne vom adapta in functie de bugetul pe care il ai. Pe scurt vom fi alaturi de tine din momentul in care semnam contractul de franciza si pana la intrarea pe usa a primului client.

Beneficii

– Serviciile oferite. De-a lungul timpului am dezvoltat o gama de servicii capabile sa satisfaca aproape toate nevoile barbatului modern. Faptul ca nu am facut niciodata rabat de la calitate se poate vedea in numarul de clienti serviti de-a lungul celor aproape cinci ani de cand activam pe piata.
– Brandul The Barber. Atunci cand discutam de frizerii autentice in Bucuresti, The Barber, este printre primele branduri ce iti vin in minte. Putem spune, fara modestie, ca am fost primul brand care a deschis accesul publicului larg catre zona de barbering. Doar pe Google brandul The Barber are lunar mii de interogari, nu mai vorbim de cei peste 10.000 de fani pe Facebook si peste 2000 pe Instagram.
– Echipa. Echipa The Barber este o echipa tanara iar prin intermediul francizei The Barber si tu poti face parte din ea. In cadrul The Barber nu exista reguli stricte, nu avem un regulament de mii de pagini ba mai mult suntem deschisi la orice opinie din partea oricui. Asadar facand parte din echipa poti lua decizii nu doar cu privire la propria franciza The Barber cat si la dezvoltarea intregului brand.

Investitie

Desi majoritatea francizelor evita sa discute despre acest aspect noi nu o sa o facem. Dorim sa fim foarte transparenti fata de oricine doreste sa aplice pentru o franciza The Barber. Pe scurt costurile unei francize se impart in 3 puncte esentiale: Taxa de licenta, Taxa de Redeventa si Taxa de Marketing.
– Taxa de Licenta este de 1500 de euro si se achita o singura data la semnarea contractului. Aceasta presupune practic asistena oferita din partea noastra din momentul in care tu alegi sa contractezi o franciza The Barber si pana la momentul deschiderii efective a firmei.
– Taxa de Redeventa este in valoare de 1500 de lei si se achita lunar. Taxa de redeventa este modalitatea prin care noi ne asiguram ca in cadrul brandului The Barber lucreaza cei mai bun specialisti in domeniu si ca indiferent ce problema ai avea cineva va fi mereu langa tine pentru a te asista. MARE ATENTIE taxa de redeventa nu este perceputa in primele doua luni, stim cat de greu este sa te pui pe picioare de aceea am ales sa ajutam prin scutirea in primele doua luni a taxei de redeventa.
– Taxa de Marketing este in valoare de minim 500 de lei si se achita lunar. Aceasta suma intra in bugete de markering (Facebook, Instagram, Google). Desigur in cazul in care tu doresti sa dai un boost business-ului acest buget se poate majora cat de mult doresti.

Conditii

– Locatia. Pentru locatiile din Bucuresti singura conditie este ca pe o raza de cel putin 3 km de la locul in care doresti sa deschizi sa nu mai existe o alta frizerie The Barber. In cazul in care intentionezi sa deschizi o franciza The Barber in provincie atunci sigura conditie este ca orasul in care doresti sa deschizi sa aiba peste 20.000 de locuitori.

In cazul in care te-am convins tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un email la adresa thebarberromania@gmail.com cu datele tale de contact. Imediat un membru al echipei te va contacta pentru a programa o intalnire.
the-barber-barbershop-bucuresti-06