barbershop-frizerie-bucuresti-02

Blog

Diferenta dintre o perie din par de mistret si una obisnuita pentru ingrijirea barbii!

Autor: Publicat in - Articole in August 10th, 2019 0 Comments perie-din-par-de-mistret

Daca barba ta pare sa aiba propria vointa, in general in contradictoriu cu dorintele stapânului ei inseamna ca este timpul sa iei in calcul achizitia unei perii pentru barba confectionata din par de mistret. Ea nu se compara cu un pieptan obisnuit, iar avantajele pe care le ofera te vor face sa intelegi de ce este un produs atât de popular in rândul purtatorilor de barba din intreaga lume.

Perie din par de mistret

De ce sunt periile din par de mistret superioare celor obisnuite

Periile din par de mistret sunt fabricate dintr-o multime de peri de diferite marimi care lucreaza impreuna pentru a da o lectie de buna purtare barbii tale neascultatoare. Perii sunt inserati in peria pentru barba atât de aproape unul de celalalt incât niciun fir din barba ta nu va fi neglijat in momentul utilizarii.

Nu doar pentru barbati si barba lor maiestoasa, dar si pentru femei este recomandata evitarea utilizarii periilor de par confectionate din materiale sintetice. Periile de par din nylon electrizeaza parul si pot provoca iritatii. De asemenea, daca firul de par nu este indeajuns de puternic, el se poate rupe usor prin periere din cauza materialelor agresive, cu care nu este compatibil.

In plus, chiar si la capitolul materiale naturale, desi parul de mistret nu este singura solutie, studiile si experienta au dovedit ca el este cea mai buna alternativa! Cu toate ca are o textura ferma, parul de mistret este foarte asemanator cu cel uman si de aceea il protejeaza cel mai bine.

Perie din par de mistret

3 Beneficii oferite de peria din par de mistret

#1 Mai putin supliciu, mai multa stralucire

Doar pentru ca nu creste pe cap, ci direct pe fata, nu inseamna ca barba este scutita de riscul aparitiei matretii. Pielea uscata si iritatiile provocate de un periaj cu piepteni sau perii confectionate din materiale sintetice pot determina aparitia matretii si daca este sa spunem lucrurilor pe nume, aceasta conditie arata cu adevarat respingator.

Cel mai mare avantaj oferit de peria din par de mistret este capacitatea de a distribui uleiul natural produs de piele pe toata suprafata barbii pentru a mentine tenul si firele de par hidratate. Astfel, pe lânga faptul ca vei scapa de matreata, barba ta va obtine un luciu aparte care ii va da o anume eleganta.

#2 Mai putine fire de aranjat

Nu-i asa ca este foarte obositor sa stai in fata oglinzii in fiecare dimineata si sa scurtezi unul câte unul firele neastâmparate care s-au rupt la ultima periere? Poti sa dai uitarii acest obicei stresant daca incepi sa folosesti cât de curând o perie din par de mistret.

Motivul pentru care barba ta nu se va mai rupe este tot sebumul natural care cu ajutorul periei din par de mistret va proteja firele de par si le va da elasticitate.

Modele de Perii

Perie din Par de Mistret Lames & Traditions

perie-din-par-de-mistret-01

Perie din Par de Mistret Percy Nobleman

perie-din-par-de-mistret-02

Comments

comments