barbershop-frizerie-bucuresti-02

Blog

Top Tunsori pentru Băieți: Ghidul Complet

Autor: Publicat in - Articole in July 1st, 2024 0 Comments top tunsori baieti-hight top fade

Top Tunsori Baieti: Ghidul Complet

Alegerea unei tunsori pentru băieți poate fi o sarcină dificilă, având în vedere varietatea de stiluri disponibile. Fie că este vorba de un look clasic, modern sau practic, există o tunsoare potrivită pentru fiecare băiat. În acest articol, vom explora top tunsori baieti, care sunt atât la modă, cât și ușor de întreținut.

Top Tunsori Baieti 

 1. Tunsoarea Clasică

Descriere: O tunsoare tradițională, cu părul mai scurt pe laterale și ușor mai lung în partea de sus. Stil: Potrivit pentru orice ocazie și ușor de întreținut. Avantaje: Oferă un aspect curat și îngrijit.

top tunsori baieti-tuns clasic

2. Tunsoarea Buzz Cut

Descriere: Părul este tăiat scurt și uniform pe toată suprafața capului. Stil: Minimalist și practic. Avantaje: Ușor de întreținut și ideal pentru băieții activi. Poti gasi mai multe informatii despre tunsoarea buzz cut aici.

top tunsori baieti-tuns buzz cut

3. Tunsoarea Undercut

Descriere: Lateralele și ceafa sunt tăiate scurt, lăsând părul de sus mai lung. Stil: Modern și versatil. Avantaje: Permite o varietate de stiluri și coafuri.

top tunsori baieti-tuns undercut

4. Tunsoarea Faux Hawk

Descriere: O versiune mai subtilă a mohawk-ului, cu părul din mijloc mai lung și lateralele mai scurte. Stil: Cool și modern. Avantaje: Oferă un look îndrăzneț, dar acceptabil pentru școală.

top tunsori baieti-tuns faux hawk

 5. Tunsoarea Pompadour

Descriere: Părul de sus este lăsat mai lung și coafat în sus și înapoi. Stil: Elegant și sofisticat. Avantaje: Ideal pentru evenimente speciale sau pentru un look îngrijit.

top tunsori baieti-tuns pompadour

 6. Tunsoarea Crew Cut

Descriere: Similară cu buzz cut-ul, dar părul din față este lăsat puțin mai lung. Stil: Clasic și practic. Avantaje: Ușor de întreținut și potrivit pentru toate vârstele.

top tunsori baieti-tuns crew cut

7. Tunsoarea High Top Fade

Descriere: Părul de sus este lăsat mai lung, cu un fade pronunțat pe laterale. Stil: Retro și cool. Avantaje: Oferă un look distinctiv și la modă.

top tunsori baieti-hight top fade

8. Tunsoarea Texturată

Descriere: Părul este tăiat în diferite lungimi pentru a crea textură și volum. Stil: Natural și modern. Avantaje: Ușor de coafat și întreținut.

top tunsori baieti-textured

 9. Tunsoarea Side Part

Descriere: Părul este tăiat scurt pe laterale, cu o parte laterală marcată. Stil: Clasic și sofisticat. Avantaje: Ideal pentru băieții care preferă un look ordonat.

top tunsori baieti-tuns side part

10. Tunsoarea Fringe

Descriere: Părul de sus este lăsat mai lung și pieptănat înainte, formând un breton. Stil: Modern și versatil. Avantaje: Oferă un look tineresc și la modă.

top tunsori baieti-tuns fringe

Sfaturi pentru Alegerea Tunsorii Potrivite

  1. Forma Feței: Alege o tunsoare care să se potrivească formei feței băiatului.
  2. Tipul de Păr: Consideră textura și grosimea părului pentru a alege tunsoarea ideală.
  3. Stilul de Viață: Pentru băieții activi, o tunsoare ușor de întreținut este esențială.

Top Tunsori Baieti –Concluzie

Alegerea tunsorii perfecte pentru băieți nu trebuie să fie complicată. Indiferent de stilul preferat, există o tunsoare care să se potrivească fiecărei personalități și necesități. Cu aceste opțiuni populare, poți găsi cu ușurință tunsoarea ideală care să combine atât funcționalitatea, cât și stilul.

Pentru orice fel de informatii sau sugestii ne gasiti in oricare din locatiile: The Barber din Bucuresti  sau ne puteti scrie pe email la: thebarberromania@gmail.com

Sursa Articol:HaircutInspiration
Sursa Articol: The Barber
Sursa Foto: HaircutInspiration
Shop Produse de Styling: The Barber Shop

Comments

comments