barbershop-frizerie-bucuresti-02

Blog

4 Tunsori Barbatesti Populare in 2020

Autor: Publicat in - Articole in January 18th, 2020 0 Comments tunsori barbatesti 2020

Odata cu inceperea noului an am primit tot mai multe intrebari despre trendurile in materie de tunsori si frizuri, din acest motiv ne-am gandit sa va dezvaluim o mica parte din cele mai populare tunsori barbatesti 2020. Va vom lasa aici cateva sugestii si idei de baza care pot fi urmate de oricare dintre voi, regula noastra insa ramane mereu aceeasi sa incercati sa purtati o tunsoare care sa se potriveasca atat cu trasaturile voastre cat si cu personalitatea voastra

Cele mai populare tunsori barbatesti 2020 vor fi:

Versiuni noi ale unor frizuri vechi, clasice
Stiluri cu parul dezordonat si texturat
Linii creative ale parului de la ceafa
Tunsori de tip French Crop

Aceasta selectie de tunsori si stiluri noi pentru barbati contine alternative pentru toate lungimile si tipurile de par.

1. Tunsori Barbatesti 2020- Tunsori clasice moderne

Tunsorile clasice la barbati nu se demodeaza niciodata. In 2020 vom vedea mai multe look-uri clasice avand o abordare moderna In loc sa copiezi un pompadour lucios, poarta-ti parul mat cu câteva suvite razlete. Daca look-ul tau de baza este tunsoarea de tip quiff, adauga câteva urme de pieptan lat si un low fade.
Tunsoarea de tip undercut, intotdeauna populara, poate fi purtata de asemenea ca un high fade. Actualizeaza acea coafura cu parul stralucitor dat pe spate, precum cea a lui Don Draper, cu niste texturi detasate. Acestea sunt doar câteva moduri de a aduce noi schimbari la frizurile tale vechi favorite. Schimba stralucirea, textura si perciunii oricarei frizuri clasice pentru a-ti crea propriul look.

tunsoare-barbati-2020

Produse Recomandate:

ceara-par-tunsoare-barbati-2020

2. Tunsori Barbatesti 2020 – Textura naturala

Stilizarea texturata a fost un trend gigantic in 2019 si va continua la fel si in 2020. Astazi, textura este un pic mai naturala si mai dezordonata. Practic, trece-ti degetele prin par pentru a oferi stilului tau favorit o finalizare ciufulita. Barbatii cu par super drept ar trebui sa incerce o pomada pentru texturare pentru a obtine ajutorul necesar in obtinerea unui look aparte.

Aceasta textura merge bine la pompadour-urile moderne, tunsorile cu breton, quiff-ul tepos, sau chiar si pentru un mohawk cu burst fade. Adaug-o la orice frizura, indiferent daca ai par scurt, mediu sau lung.

tunsoare-barbati-2020-frizerie-barbershop-messy texture

Produse Recomandate

ceara-par-tunsoare-barbati-2020

3. Tunsori Barbatesti 2020 – Linii creative noi ale parului de la ceafa

Totul a inceput cu linia parului de la ceafa in foma de V in anul 2018, si lucrurile continua sa devina din ce in ce mai creative. Poate este o reactie la toate aceste fade-uri estompate, insa, in loc ca totul sa fie dintr-o singura bucata, liniile parului de la ceafa in anul 2020 sunt proiectate sa iasa in evidenta.

Câteva linii ale parului de la ceafa mentin parul scurt si natural, adaugând acea parte texturata despre care am vorbit mai sus. Sau poti folosi acel fade pentru a crea o opera de arta sau, pentru a obtine ceva opus unui fade, poti folosi linia parului de pe ceafa blocata, conferindu-ti un finish definit. Si, in sfârsit, un nou mod de a purta V-ul este o combinatie intre drept si estompat.

tunsori barbatesti 2020 cu model

Produse Recomandate

ceara-de-par-tunsoare-barbati-2020

4. Tunsori Barbatesti 2020 – Crop Top

Un alt look care continua sa creasca in popularitate in anul 2020 este French crop-ul, denumit si crop-ul texturat sau fade crop-ul. Crop top? Oricum, exista un numar infinit de moduri in care poti purta acest look. Iti trebuie un tip de breton, niste textura si niste fade. Adauga niste culoare, linii rase sau chiar asimetrie daca doresti.
Crop-ul este una dintre acele frizuri care merge cu orice tip de par. Crop-ul scoate in evidenta atât textura, cât si volumul parului ondulat sau cret si des. Partea de sus texturata si lateralele pierdute pot ajuta parul rar si fin sa para mai des.

tunsori-barbatesti-2020-french-crop

Produse Recomandate

ceara-de-par-tunsoare-barbati-2020

Sursa Foto: Pinterest

Sursa Articol: Menhairstyletrends

Shop Produse: TheBarber-Shop

Comments

comments