blog-slide

Blog

Care sunt avantajele folosirii unui gel de ras?

Autor: Publicat in - Articole in July 18th, 2018 0 Comments gel-de-ras

Sănătatea și aspectul pielii este foarte importantă pentru look. De aceea, trebuie să avem grijă când ne bărbierim. Ca un gentleman adevărat, trebuie să ai în vedere că bărbieritul nu este doar o necesitate, ci și o artă. Însă trebuie să iei măsuri de precauție atunci când te bărbierești fiindcă lama afectează pielea. Oamenii au inventat o grămadă de produse pentru un bărbierit confortabil și rapid. Acum avem aparate de ras, lubrifianți pentru bărbierit, after-shave etc. În rândul lubrifianților pentru bărbierit, noi preferăm gelurile de ras datorită eficacității lor pentru piele.

Ce este gelul de ras?

Un lubrifiant pentru bărbierit aproape transparent, folosit pentru prevenirea deshidratării bărbii scurte și pentru simplificarea întregului proces de bărbierit. Acesta formează un strat tampon între aparatul de ras și piele pentru a evita zgârieturile în timpul bărbieritului. Gelurile de ras creează un strat transparent pe față, ceea ce te va ajuta să creezi design-uri faciale.

Câteva condiții prealabile importante de reținut în timpul bărbieritului

Aparatul de ras

Folosește un aparat de ras multifuncțional ascuțit sau un aparat de ras ascuțit cu o singură lamă pentru bărbierit. O lamă neascuțită va crea dificultăți la bărbierit și poate chiar vătăma pielea.

Lubrificantul de barbierit & After-shave

Aceste produse sunt indispensabile pentru un bărbierit confortabil, sigur și rapid. Vor preveni deshidratarea bărbii scurte și te va ajuta să eviți tăieturile. Gelul și loțiunea after-shave vor crea un strat antibacterian pe piele.

Oglinda

Bărbieritul este, evident, o activitate foarte delicată. Ar trebui să stai în fața oglinzii pentru a-ți vedea fața în timpul bărbieritului.

Diferența între spuma de ras și gelul de ras.

Spumă de ras

1. Nerecomandată pentru pielea uscată și sensibilă.
2. Conține mai mult alcool, ceea ce poate deshidrata pielea.
3. Oferă o spumă densă, gata de folosit
4. Nu oferă un strat transparent de spumă
5. Nerecomandată pentru a crea design-uri faciale.

Gel de ras

1. Recomandat pentru pielea uscată și sensibilă.
2. Conține mai puțin alcool și este mai hidratant.
3. Trebuie să obții spuma prin frecare.
4. Oferă un strat transparent de spumă.
5. Ajută la conturarea design-urilor faciale.

Care sunt avantajele gelului de ras?

Protecție împotriva tăieturilor, zgârieturilor și senzației de arsură

Gelul de ras creează un strat bogat de protecție între lamă și piele, permițând aparatului de ras să alunece fără să dăuneze pielii. Conține de asemenea și substanțe chimice antibacteriene

Hidratarea pielii

Gelurile de ras reduc evaporarea apei în timpul bărbieritului, menținând astfel barba scurtă hidratată. Prin hidratarea firelor de păr, acestea devin mai moi și catifelate. Un gel de ras oferă de cinci ori mai multă hidratare decât apa obișnuită cu săpun.

Creează un strat transparent de spumă

Dacă te bărbierești în același loc de mai multe ori, poți să-ți iriți pielea. Însă este greu să urmărești locul în cauză dacă folosești spumă sau cremă de ras. Fiindcă gelurile de ras creează un strat transparent de spumă, vei putea urmări aparatul de ras pe măsură ce-l folosești.

Potrivit pentru toate tipurile de piele

Lubrifiantul de bărbierit afectează pielea, și este posibil ca nu toate tipurile de lubrifiant să fie recomandate pentru tine. Totuși, gelurile de ras sunt potrivite pentru toate tipurile de piele. În special dacă ai pielea sensibilă sau grasă, trebuie să folosești geluri de ras în timpul bărbieritului. În plus, apa cu săpun sau spuma de ras pot cauza senzații de arsură după bărbierit, din pricina substanțelor chimice conținute în acestea.

Ajută la crearea unui look șic

Dacă folosești spumă de ras sau un alt lubrifiant de bărbierit în loc de gelul de ras, nu vei putea depista locurile prin care a trecut deja lama. De aceea, vei întâmpina dificultăți în a crea un look șic. Pe de cealaltă parte, gelurile de ras creează un strat transparent bogat și te ajută să te bărbierești doar în locul în care ai nevoie.

Verdict

În concluzie, putem spune că gelul de ras este cel mai bun lubrifiant de bărbierit. Este bun pentru piele și te ajută să-ți creezi look-ul. Din nou, îți va menține pielea hidratată în timpul bărbieritului. Sperăm că vei alege un gel de ras potrivit pentru un bărbierit confortabil.

Tipuri de gel de ras:

Gel de Ras & Aftershave Gel Point Barber

gel-de-ras-aftershave-gel-point-barber-500x500

Gel de Ras Trasparent Depot

gel-ras-trasparent-depot-500x500

Lavish Siberian Breeze Shaving Gel-1L

Lavish-Siberian-Breeze-Shaving-Gel-1L--500x500

Comments

comments