barbershop-frizerie-bucuresti-02

Blog

Ce este ceara de par profesionala si cum se foloseste?

Autor: Publicat in - Articole in August 30th, 2021 0 Comments ceara de par profesionala

Ceara de par profesionala este un produs universal de fixare a parului, ce se plaseaza undeva intre lut, crema si pomada, si deseori are proprietati intre granitele delimitate de aceste produse. In acest articol iti oferim o multime de informatii utile despre ce este ceara de par profesionala, cum se foloseste in mod optim si, de asemenea, am inclus o lista de astfel de produse pe care noi le consideram cele mai bune pentru barbati.

Ce este ceara de par profesionala?

Cera de par profesionala se comporta in mod normal precum lutul sau pasta de par, dar aceasta este de obicei mai usoara mai fluida si mai usor de aplicat. Fie datorita unui continut mai ridicat de uleiuri, sau unui continut mai ridicat de apa, ceara este de obicei mai moale decat lutul, oferind un nivel mai mic de fixare si un grad mai mare de remodelare.

Ceara de par profesionala are de obicei un nivel scazut spre mediu de stralucire, ceea ce inseamna ca in cele mai multe cazuri acestea nu cauzeaza senzatia de „par ud” oferita de pomade si geluri. In schimb, ceara non-mata ofera o stralucire ce scoate in evidenta culoarea naturala a parului tau. Atunci cand acestea sunt folosite in cantitati mici creeaza un contrast si o textura care merg foarte bine atat in frizurile relaxate cat si in cele formale.

Mai jos te vom invata cum se folosesste acestea mai exact. Urmarind acesti pasi simpli veti putea aplica ceara si obtine look-ul dorit!

Cum se aplica ceara de par profesionala?

Iti prezentam 5 pasi simpli pentru a-ti stiliza parul cu ceara.

1. Incepe cu o cantitate mica de ceara pe deget. In functie de cat de mare este parul tau, vei vrea sa folosesti o cantitate cat un bob de fasole. Prea multa ceara in par poate da un aspect de par unsuros.

2. Ceara de par profesionala este un produs solid, astfel va trebui sa o incalzesti. Distribuie ceara in palme si freaca-le pana cand aceasta se topeste.

3. Aplica ceara pe parIncepe prin a aplica ceara in spatele capului si maseaza usor parul pana ajungi la partea din fata. Prin aplicarea unui strat subtire la suprafata vei evita strangerea acesteia doar intr-o anumita zona. De asemenea, ai grija sa strangi palmele catre varfurile firelor de par pentru a te asigura ca aplici produsul si pe acestea.

4. Incepe sa iti stilizezi parul. Chiar daca noi recomandam parul dat pe spate, pe o parte sau o frizura similara, iti poti configura stilul dorit. Daca simti ca ai nevoie de mai multa ceara, aplica gradual o cantitate aditionala.

5. Rezolva firele razlete, creeaza volum si defineste-ti stilul. La sfarsit trebuie sa faci ultimele retusuri look-ului tau.

Nu exista metode gresite de a-ti stiliza parul folosind ceara. Va dura ceva pana cand iti vei gasi propriul ritm in stilizarea parului cu ceara, insa cu cat vei exersa mai mult aplicarea produsului cu atat iti va fi mai usor.

Cea mai buna ceara de par profesionala pentru barbati

Daca nu ai descoperit inca cea mai buna ceara de par permite-ne sa iti facem cateva recomandari. Cu atat de multe produse prezente pe piata, poate fi dificil sa stii in ce recenzii si ratinguri sa ai incredere. Mai jos vom prezenta(din punctul nostru de vedere) unele dintre cele mai bune tipuri de ceara de par profesionala pentru barbati.

Ceara de Par Profesionala cu Fixare Puternica

Ceara de Par cu Fixare Puternica Reuzel Extreme Hold

ceara-par-profesionala-reuzel-extreme-hold

Ceara de Par cu Fixare Puternica Dapper Dan Ultra Matte

ceara-par-profesionala-dapper-dan-ultra-matte-clay

Ceara de Par cu Fixare Puternica Osmo Matt Clay Extreme

ceara de par

Ceara de Par Profesionala cu Fixare Medie

Ceara de Par cu Fixare Medie Uppercut Deluxe Matt Pomade

ceara-par-profesionala-uppercut-deluxe

Ceara de Par cu Fixare Medie Dapper Dan Matt Paste

ceara-par-profesionala-dapper-dan-matt-paste

Ceara de Par Profesionala cu Fixare Scazuta

Ceara de Par cu Fixare Redusa Attitude Organic

attitude-organic-500x500-500x500

Ceara de Par cu Fixare Redusa Uppercut Deluxe Easy Hold

ceara-par-profesionala-uppercut-deluxe-easy-hold

Ceara de Par Slick Gorilla Lightwork

ceara de par slick gorilla

Sursa Articol: Menshairstylestoday

Sursa Articole: The Barber

Shop Produse: TheBarberShop.ro
Sursa Foto: TheBarberShop

Pentru mai multe informatii, ne puteteti scrie pe adresa de email: thebarberromania@gmail.com sau va puteti sfatui cu oricare din colegii din frizeriile The Barber.

Comments

comments