barbershop-frizerie-bucuresti-02

Blog

Cum să-ți alegi cea mai bună ceară de păr?

Autor: Publicat in - Articole in September 5th, 2021 0 Comments ceara de par

Ceara de păr oferă multe beneficii. O ceară de păr de calitate îți poate schimba complet look-ul și îți permite să-ți stilizezi părul în moduri în nici nu ți le-ai închipuit Acest beneficiu este posibil fiindcă ceara funcționează bine cu o mare varietate de stiluri și lungimi de păr: fie scurt sau lung, clasic sau modern, îngrijit sau dezordonat și texturat sau neted. Fie că îți aranjezi părul pieptănat pe o parte sau că alegi stilul quiff sau faux hawk, o ceară de păr de top poate să facă diferența.

Cum să-ți alegi cea mai bună ceară de păr?

Pentru a-ți alege o ceară de păr potrivită nu este suficient să găsești doar acel produs cu cea mai puternică fixare. Cel mai important factor de avut în vedere este dacă alegerea este cea mai bună pentru tipul și lungimea părului tău. De exemplu, există anumite tipuri de ceară de păr ideale pentru părul subțire, în timp ce altele merg mai bine pentru părul des. Și dacă ai părul scurt și des, e posibil să ai nevoie de o fixare mai puternică decât dacă îți lași părul lung și optezi pentru un look natural.

Pentru a găsi cea mai bună ceară de styling pentru tipul și stilul părului tău, trebuie să-ți adresezi următoarele întrebări:

De câtă fixare am nevoie? O ceară de păr pentru bărbați ideală îți va controla și fixa părul pe întreaga durată a zilei. Similar pomadelor, produsele de ceară sunt disponibile cu o varietate de niveluri de fixare – fermă, medie și ușoară. Din fericire, chiar și cea mai puternică ceară nu se va întări sau coji ca un gel, oferind avantajul volumului și structurii pentru stilul tău.

Vreau un anumit tip de strălucire? Ceara de păr poate oferi diferite niveluri de strălucire. Dacă preferi un look natural, texturat, atunci îți recomandăm să te orientezi către un produs cu un finisaj mat. Majoritatea tipurilor de ceară de păr oferă un nivel de strălucire de la zero la foarte ridicat, însă nu vor avea niciodată un aspect uleios. Gândește-te cât de strălucitor vrei ca părul tău să fie și cumpără un produs corespunzător.

Cât de des îmi rearanjez părul? Ceara este un produs versatil și îți permite să-ți rearanjezi părul pe parcursul zilei fără să fie nevoie să-l speli sau să aplici din nou produsul.

Cât de importantă este o aromă plăcută? Aproape toate mărcile de ceară de păr investesc timp pentru a crea o aromă unică dar subtilă și plăcută. Fiindcă fiecare produs de ceară miroase diferit, asigură-te că te orientezi către un parfum care-ți place! Poate fi util să citești recenziile clienților pentru a determina cât de puternică și de copleșitoare este sau cât de subtilă și durabilă este o anumită aromă. Am făcut tot posibilul să includem pe listă doar cele mai bune produse, însă aceasta rămâne totuși o chestiune de „gust”.

Cât sunt dispus să plătesc? În timp ce nu-ți recomandăm să cumperi cel mai ieftin produs de styling pe care-l găsești, suntem totuși de părere că cea mai scumpă ceară de păr poate fi supraapreciată. Prețul nu determină calitatea, cel puțin pentru noi. O marcă de calitate care stilizează cu ușurință și încorporează ingrediente naturale pentru o bună îngrijire a părului poate să merite investiția.

Cum se mai numesc produsele de ceară de păr pentru bărbați? Înainte să mergi la cumpărături, trebuie să știi că acest produs se găsește sub diferite denumiri. Ceara de păr se mai numește și argilă (putty), clei (glue), pastă (paste) sau cremă de modelare (molding creme). Pentru a găsi o ceară autentică, verifică ingredientele pentru „ceară de albine”, „ceară pe bază de lanolină” sau o altă variație.

Vreau un look cu mult luciu? Dacă îți dorești un look cu părul lucios, dat pe spate, ceara de păr pentru bărbați poate să nu fie potrivită pentru tine. Chiar dacă ceara de păr nu oferă un stil cu mult luciu, este ușor să o folosești și îți oferă mult volum. Aceste beneficii sunt cruciale pentru bărbații care preferă să fie gata într-o clipită și să fie șic toată ziua.

În fond, coafura completează întregul look. Indiferent pentru ce ținută optezi, părul tău trebuie să fie stilat și șic, așa că hai să găsim cea mai bună ceară de păr pentru tine.

Ceară de păr cu fixare puternică și flexibilă, perfectă pentru persoanle cu părul des și foarte dificil de aranjat.

 

Ceară de păr Regal Gentleman. Poti afla mai multe detalii despre acest produs aici!

ceara-de-par

Ceară de păr Point Barber Hard Paste. Poti afla mai multe detalii despre acest produs aici!

ceară-de-păr-point-barber-hard-paste

Ceară de păr Percy Nobleman Matt Clay. Poti afla mai multe detalii despre acest produs aici!

ceară-de-păr-percy-nobleman-matt-clay

Ceară de păr Lavish Styling Mud. Poti afla mai multe detalii despre acest produs aici!

ceară-de-păr-Lavish-Styling-Mud-
Ceară de păr Da’Dude Da Wax. Poti afla mai multe detalii despre acest produs aici!ceară-de-păr-DADUDE-DAWAX

Ceară de păr Osmo Matt Clay Extreme. Poti afla mai multe detalii despre acest produs aici!

ceara de par

Ceară de păr cu fixare medie și flexbila perfectă pentru persoanele care doresc să adauge un plus de volum, un aspect natural și un styling care să reziste pe durata intregii zile

Dear Barber Mattifier. Poti afla mai multe detalii despre acest produs aici!

ceară-de-păr-dear-barber-mattifier

Uppercut Deluxe Matt Pomade. Poti afla mai multe detalii despre acest produs aici!

ceară-de-păr-uppercut-deluxe-matt-pomade

Percy Nobleman Matt Paste. Poti afla mai multe detalii despre acest produs aici!

ceară-de-păr-percy-nobleman-matt-paste

Dapper Dan Matt Paste.  Poti afla mai multe detalii despre acest produs aici!

ceară-de-păr-dapper-dan-matt-paste

Uppercut Deluxe Matt Pomade. Poti afla mai multe detalii despre acest produs aici!

ceară-de-păr-uppercut-deluxe-matt-pomade

Percy Nobleman Matt Paste. Poti afla mai multe detalii despre acest produs aici!

ceară-de-păr-percy-nobleman-matt-paste

Ceară de păr Point Barber Fiber Modelling Paste. Poti afla mai multe detalii despre acest produs aici!

ceară-de-păr-point-barber-fiber-modelling-paste

Ceară de păr cu fixare slaba, perfectă pentru părul subțire, rar, pentru persoanele ce preferă un look natural, lejer, ce oferă senzația lipsei oricarui produs din păr.

Dear Barber Shaping Cream.  Poti afla mai multe detalii despre acest produs aici!

ceară-de-păr-dear-barber-shaping-cream-500x500

Attitude Organic.  Poti afla mai multe detalii despre acest produs aici!

ceară-de-păr-attitude-organic

Uppercut Deluxe Easy Hold Pomade.  Poti afla mai multe detalii despre acest produs aici!

ceară-de-păr-pomada-uppercut-deluxe-easy-hold

Citeste si articolul Ce este ceara de par si cum se foloseste!

Sursă:Menshairstylestoday

Sursă: TheBarber

Gasesti produsele aici: TheBarberShop.ro

Comments

comments