barbershop-frizerie-bucuresti-02

Blog

Barbosi faimosi de-a lungul istoriei!

Autor: Publicat in - Articole in February 13th, 2016 0 Comments cei-mai-faimosi-barbosi-de-a-lungul-istoriei-05

De-a lungul istoriei barba a fost accesoriul preferat al mai multor personalitati. Acest articol este despre acei barbosi ce au fost cunsocuti nu numai pentru barba lor cat si pentru actiunile lor. Acestia si-au lasat amprenta de-a lungul timpului si au facut ca barba lor, sa faca parte din stilul lor.

Abraham Lincoln

Nu exageram cu nimic daca spunem ca Lincoln este unul dintre cei mai cunoscuti barbosi din istorie. Acesta a fost al 16-le presedinte al Statelor Unite, barba lui a fost atat de faimoasa in aceea perioada, incat oamenii faceau referire la el atunci cand vedeau un purtator de barba sau de mustata.
cei-mai-faimosi-barbosi-de-a-lungul-istoriei-01

Leonardo da Vinci

Barba, destul de mare si proeminenta, a faimosului inventator Leonardo da Vinci este un accesoriu de care toata lumea isi aduce aminte. Daca ar fi sa aratati cuiva un desen al lui da Vinci fara faimoasa sa barba mai mult ca sigur acesta nu ar fi recunoscut.
cei-mai-faimosi-barbosi-de-a-lungul-istoriei-02

Charles Darwin

Omul care a pus bazele teoriei evolutismului, este fara indoiala unul dintre cei mai importanti scriitori de-a lungul istoriei. Un om ca Charles Darwin care si-a sustinut intreaga lui munca in perfectiune, a avut o barba destul de ingrijita si simetrica, barba ce de-a lungul timpului a devenit amprenta sa.
cei-mai-faimosi-barbosi-de-a-lungul-istoriei-03

Billy Gibbons

Chitaristul Billy Gibbons a devenit imaginea, sau mai bine spus barba lui a devenit imaginea ZZ Top. De-a lungul timpului barba lui a devenit la fel de faimosa precum felul lui de a canta la chitara.
cei-mai-faimosi-barbosi-de-a-lungul-istoriei-04

Colonel Sanders

Colonelul Sanders a fost mai mult decat un purtator de cuvant, el a fost si unul din initiatorii conceptului de restaurant franciza dar si un pionier in afaceri. Barba sa stil balbo, a devenit atat de faimoasa de-a lungul istoriei ca a fost folosita ca imagine reprezentativa pentru crearea mai multor desene animate.
cei-mai-faimosi-barbosi-de-a-lungul-istoriei-05

Chester Arthur

Daca vrei sa afli cand a devenit populara barba in stil mutton chop, atunci iti spunem noi ca aceasta a devenit destul de cunoscuta odata cu venirea la putere a celui de-al 21 presedinte al Statelor Unite pe numele sau Chester Arthur. Barba acestuia la inceput cand a preluat puterea a fost destul de micuta, dar pe parcursul mandatului sau a inceput sa fie destul de impunatoare la fel ca si aparitia acestuia.
cei-mai-faimosi-barbosi-de-a-lungul-istoriei-06
Sursa Articol:
https://www.mensfitness.com/

Comments

comments