barbershop-frizerie-bucuresti-02

Blog

The Barber si Wings for Life

Autor: Publicat in - Articole in March 30th, 2015 0 Comments

Noi, la The Barber, credem cu tarie ca in viata nu este suficient doar sa primesti, uneori mai trebuie sa si oferi. Acesta este si motivul pentru care in cursul saptamanii trecute am incheiat un parteneriat cu fundatia Wings for Life in vederea realizarii unei mici strangeri de fonduri in vederea promovarii maratonului ce va avea loc pe data de 3 mai in Bucuresti.

Asadar sambata, 4 aprilie, va asteptam ca de obicei in cadrul frizeriei nostre pentru un tuns, o schimbare de look sau chiar un barbierit cu prosop cald. Sambata aceasta este insa mai speciala deoarece toate incasarile vor fi folosite la achizitionarea de vouchere pentru maratonul Wings for Life.

Pentru cei ce nu stiu Wings for Life este o fundatie non-profit ce se ocupa cu cercetarea leziunilor maduvei spinarii. Misiunea acestora este gasirea unui remediu pentru vindecarea traumatismelor maduvei spinarii. Mai mult acestia finanteaza cercetari stiintifice de clasa mondiala si studii clinice care au ca obiectiv vindecarea maduvei afectate.

Leziunile maduvei spinarii sunt unele dintre cele mai devastatoare accidente care i se pot intampla unei persoane. O leziune a maduvei spinarii nu afecteaza doar abilitatea de a misca membrele; aceasta leziune produce un numar mare de complicatii medicale si limitari in viata de zi cu zi.

In concluzie va asteptam sambata, 4 aprilie, la frizeria The Barber iar pe 3 mai “Alergam pentru cei care nu pot”. Luni 6 aprilie vor fi achizitionate voucherele si tot atunci vom crea echipa “The Barber”. In cazul in care exista si altii ce doresc sa se implice in acest proiect si de ce nu vor sa fie alaturi de noi pe 3 mai ii asteptam cu cea mai mare drag la noi in echipa.

the-barber-si-wings-for-life-2

Comments

comments