barbershop-frizerie-bucuresti-02

Blog

Tunsori Bărbătești Populare în 2019!

Autor: Publicat in - Articole in January 16th, 2019 0 Comments tunsori bărbătești în 2019

Cele mai cool tunsori bărbătești în 2019 variază de la păr scurt și texturat până la păr lung și dezordonat. Noi frizuri bărbătești apar constant în frizerii deoarece frizerii iscusiți forțează mereu limitele stilistice pentru a crea cele mai populare și moderne frizuri și stiluri. De aceea este important să știi ce este la modă acum. De la stilurile clasice la cele moderne, acestea sunt tunsorile de top pentru bărbați de anul acesta.

Dacă cauți o tunsoare trendy pentru bărbați sau o frizură cool pentru bărbați atunci ar trebui să încerci neapărat cele mai noi tunsori și frizuri prezentate mai jos. Indiferent dacă ai păr scurt, lung, ondulat, creț sau des, acestea sunt cele mai cool tunsori pentru bărbați.

Tunsori Bărbătești în 2019-Tunsoarea Fade

Tunsoarea fade sau tunsoarea pierdută este un look modern care continuă să crească în popularitate. Caracteristica definitorie pentru tunsoarea pierdută din laterale este diminuarea graduală a lungimii părului pe părți. Părul devine din ce în ce mai scurt către partea de jos a capului și se pierde în piele. Există multe variațiuni pentru tunsoarea pierdută pentru bărbați iar acestea pot conține o terminologie ambiguă.

tunsori-bărbătești-în-2019-haircut-the-barber
tunsori-bărbătești-în-2019-haircut-the-barber-fade

Tunsori Bărbătești în 2019-Tunsoarea de tip undercut

Tunsoarea de tip undercut sau tunsoarea deconectată reduce brusc lungimea părului de pe laterale și din spatele capului. Spre deosebire de tunsoarea pierdută, tunsoarea undercut este caracterizată în general de o lungime constantă a părului (excepție făcând tunsoarea undercut fade) care începe de foarte sus de pe părți. Așa cum îi spune și numele, tunsoarea undercut scoate în evidență părul din partea de sus creând un contrast puternic între partea de sus mai lungă și lateralele scurte.

Cea mai comună versiune a tunsorii undercut este tunsoarea undercut cu părul dat pe spate. Cu toate acestea, bărbații pot combina tunsoarea cu diferite stiluri în partea de sus, incluzând frizura de tip Quiff, Pompadour, părul pieptănat pe o parte sau părul texturat și dezordonat. Ceea ce a început ca o tunsoare hipster pentru bărbați a devenit între timp un mare hit în frizeriile din întreaga lume.

tunsori-bărbătești-în-2019-haircut-the-barber-undercut

Tunsori Bărbătești în 2019-Tunsoarea texturată cu breton

Bretoanele trec prin cicluri când vine vorba de moda bărbătească – într-un an sunt la modă, în următorul nu. Pentru 2019 se pare că tunsorile texturate cu breton sunt foarte la modă pentru bărbații cu părul creț. Acest lucru se întâmplă deoarece frizurile cu părul creț și ondulat pot fi dificil de gestionat în mod normal, dar un breton cârlionțat pare să fie mai avantajos.

tunsori-bărbătești-în-2019-haircut-the-barber-textured

Tunsori Bărbătești în 2019-Tunsoarea French Crop

Crop top-ul este o variațiune a tunsorii clasice Caesar. Scurtă și ușor de purtat, tunsoarea French Crop se caracterizează prin păr scurt cu un breton drept în față, la linia părului. În timp ce bretonul adaugă tunsorii un element șic, lungimea scurtă este foarte ușor de întreținut și stilizat dimineața.

tunsori-bărbătești-în-2019-haircut-the-barber-french-crop

Tunsori Bărbătești în 2019-Frizura de tip Quiff

Frizura de tip Quiff continuă să fie una dintre cele mai cool stiluri pentru bărbați. Chiar dacă este un look relativ pretențios care necesită un produs de styling bărbătesc de calitate pentru a-l întreține, frizura de tip Quiff merită efortul extra.

Frizura Quiff modernă necesită o lungime a părului de doar 7-8 cm în partea de sus a capului; poți folosi o pomadă pentru a obține un finish elegant, sau ceară pentru un look natural și texturat. Indiferent de alegere, aplică produsul pe păr, perie-l pe spate și usucă-l cu uscătorul pentru a obține o frizură Quiff modernă.

tunsori-bărbătești-în-2019-haircut-the-barber-quiff-haircut

Tunsori Bărbătești în 2019-Frizura cu părul pieptănat pe o parte

Frizura cu părul pieptănat pe o parte sau frizura de tip comb over nu are nevoie de nicio introducere, chiar dacă frizura comb over fade modernă nu are nimic în comun cu tunsoarea tradițională. O tunsoare de tip comb over fade, cu părul pierdut și pieptănat pe o parte, presupune părul pierdut pe părți și mai lung în partea de sus. Datorită versatilității sale, indiferent de lungimea părului acesta poate fi pieptănat pe o parte.

tunsori-bărbătești-în-2019-haircut-the-barber-comb-over-hairstyle
tunsori-bărbătești-în-2019-haircut-the-barber-comb-over-hairstyle-01

Tunsori Bărbătești în 2019-Frizura cu părul purtat pe spate

Frizura cu părul purtat pe spate sau frizura slicked back este un alt tip de tunsoare clasică ce se pretează pentru orice formă a feței sau textură a părului. Chiar dacă frizura de tip undercut cu părul purtat pe spate este cea mai modernă versiune a acestui stil, bărbații pot obține foarte ușor variațiunea mai lucioasă folosind o pomadă cu luciu ridicat.

tunsori-bărbătești-în-2019-haircut-the-barber-slicked-back
tunsori-bărbătești-în-2019-haircut-the-barber-slicked-back-01

Tunsori Bărbătești în 2019-Faux hawk

Frizura tip creastă sau faux hawk, cunoscută și sub numele de fohawk, este exact ca stilul mohawk dar oferă o senzație mai mainstream. Cu părul mai lung lăsat pe spate pe mijlocul capului și părțile tunse scurt, aceasta este frizura perfectă pentru bărbații care își doresc o tunsoare scurtă, păstrând însă un look interesant și de contrast. Lăsând câțiva centimetri de lungime în partea de sus, frizura de tip creastă conferă părului stil dar îl menține suficient de scurt pentru a fi practic și ușor de întreținut.

tunsori-bărbătești-în-2019-haircut-the-barber-faux-hawk

Indiferent de tipul de tunsoare pentru care optezi, noi îți recomandăm să alegi stilul care ți se potrivește si care reflectă personalitatea ta

Sursă Articol-:Menhairstyletrend
Sursă Foto-:Pinterest

Comments

comments