barbershop-frizerie-bucuresti-02

Blog

Cele mai bune tunsori pe par scurt pentru barbati in 2020!

Autor: Publicat in - Articole in February 27th, 2020 0 Comments Tunsori pe Par Scurt

Renumitele tunsori pe par scurt au fost dintotdeauna look-ul traditional pentru barbati. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste tunsori pe par scurt pentru barbati sunt in acelasi timp si elegante, si usor de intretinut si stilizat.

Exista multe tunsori moderne pentru barbatii cu parul scurt. Iata cele mai bune tunsori pe par scurt pentru barbati pe care sa le incerci in 2020.

De la cele mai scurte tunsori precum tunsoarea tip Buzz Cut, pana la frizurile populare pe par scurt precum tunsoarea tip Crew Cut, Crop Top, Fringe, Quiff, Comb Over Fade, Faux Hawk, Undercut cu parul dat pe spate sau tunsorile cu carare pe o parte, exista foarte multe moduri in care poti sa-ti stilizezi parul.

Mai jos poti vedea exemple de frizuri si tunsori grozave pentru barbatii cu par scurt.

Tunsori pe par scurt-Tunsoarea fade

Tunsorile scurte fade reprezinta baza pentru barbati indiferent de lungimea parului acestora. Barbatii pot sa creasca contrastul si sa maximizeze diferenta dintre lungimile parului de deasupra capului si cel de pe laterale si ceafa.

Prin tunderea parului pierdut, foarte scurt pe laterale si foarte aproape de partea de sus sau lasand un asa-numit Mid Bald Fade. Unii barbati care poarta tunsoarea tip Buzz Cut pot chiar sa ceara frizerului sa le rada parul de pe laterale.

Rezultatul final este parul scurt in partea de sus combinat cu un fade pe laterale care ajuta la definirea look-ului. Cu atat de multe tipuri de tunsori pierdute pe laterale, din care putem enumera: low, mid, high, bald, razor si drop. Indiferent de ce alegi intotdeauna vei gasi o tunsoare noua care sa se potriveasca stilului tau.

tunsori-pe-par-scurt

tunsori-pe-par-scurt

Tunsoare Fade

Tunsori pe par scurt-Tunsorile de tip undercut

Undercut este cealalta metoda populara de a tunde parul scurt pe laterale. Moderne si elegante, frizurile pentru barbati de tip undercut sunt unele dintre cele mai solicitate in prezent in frizerii.

Spre deosebire de tunsorile de tip fade, frizura de tip undercut are o lungime constanta. Incepand de foarte sus pe laterale si pe ceafa vei observa o diferenta definita intre lungimile firelor de par. Din acest motiv, frizerilor le place sa se refere la aceste tunsori ca fiind frizuri deconectate.

Cele mai bune coafuri care pot fi combinate cu undercut sunt parul pieptanat pe spate, parul pieptanat pe o parte, pompadour, faux hawk si parul ridicat sub forma de tepi. Folosind aceste coafuri, barbatii au optiunea de a-si purta parul scurt ordonat, dezordonat, cu un plus de stralucire si/sau textura.

Alaturi de cele mai bune fade-uri iti recomandam sa incerci parul scurt in combinatie cu undercut-ul.

tuns-par-scurt-undercut

tuns-par-scurt-tunsoare-undercut

Tunsoare Undercut

Tunsori pe par scurt-Tunsoarea de tip Buzz Cut

Tunsoarea tip Buzz Cut este coafura principala in armata si, totodata, este cel mai bun mod de a purta parul scurt. Tunsoarea tip Buzz Cut Fade este ordonata, fresh si usor de intretinut, ceea ce inseamna ca este usor de obtinut si foarte simplu de stilizat.

Foarte populara printre barbatii care isi doresc o frizura cu par scurt care sa se potriveasca cu look-ul lor aspru, tunsoarea tip Buzz Cut poate avea o forma adecvata liniei parului oferindu-ti margini ascutite in jurul tamplelor.

Chiar daca unii barbati prefera sa experimenteze tunzandu-si parul acasa folosind masini de tuns profesionale, mergi totusi la frizerie pentru a obtine frizura scurta perfecta.

tunsoare-barbati-buzz-cut

tunsoare-buzz-cut

Tunsoare Buzz Cut

Tunsori pe par scurt-Tunsoarea tip Crew Cut

Tunsoarea tip Crew Cut este simpla si usor de obtinut. Insa in acelasi timp este o tunsoare clasica pentru barbati, similara tunsorii tip Buzz Cut.

Principala diferenta dintre tunsorile Crew Cut si Buzz Cut este faptul ca una dintre ele este putin mai lunga, permitand o stilizare mai profunda a parului de sus. Pentru inceput, majoritatea barbatilor se tund pierdut pe laterale pentru a obtine un Crew Cut modern. Tunsoarea tip Crew Cut Fade va accentua parul scurt.

Alegerea unei tunsori tip Crew Cut lungi sau scurte va determina modul in care iti stilizezi parul. Unii barbati prefera un Crew Cut cu carare laterala pe care il aranjeaza periind parul de sus pe o parte, in timp ce altii isi ridica parul din fata. Il stilizeaza sa para dezordonat sau il lasa natural.

Barbatilor carora li se rareste parul le recomandam sa foloseasca o ceara sau o argila pentru a conferi textura tunsorii tip Crew Cut. Acest lucru le va face parul sa para mai des. Poti gasi aici cateva produse recomandate

tunsoare-crew-cut

tunsoare-barbati-crew-cut

Tunsoare Crew Cut

Tunsori pe par scurt-Tunsori scurte texturate pentru barbati

Cea mai populara coafura texturata pentru barbatii cu parul scurt este French Crop, cunoscuta de asemenea si sub denumirea de Crop Top.

Frizurile de tip cropped au fost la moda in ultimii ani, fiind similare cu Crew Cut. Frizerii tund lateralele in stil undercut sau fade, lasand parul de sus un pic mai lung, tuns mai scurt in fata.

Look-ul si stilul natural al parului sunt factorii ce confera unicitate tunsorilor. Tunsorile de tip Crop Top sunt de obicei stilizate aditional, iar cele mai bune produse pentru stilurile texturate sunt pomadele mate, cerurile si argilele. Gasesti aici produse recomandate

Aceste produse de stilizare fara stralucire creeaza un aspect texturat si natural. Daca doresti o coafura moderna care arata bine, incearca tunsoarea scurta texturata!

tunsori-texturate-crop-top

tunsoare-barbati-crop-top

Tunsoare Texturata Crop Top

Tunsori pe par scurt-Tunsoarea de tip High and Tight Fade

Tunsoarea de tip High and Tight Fade este o coafura clasica in orice frizerie. La fel ca tunsoarea tip Buzz Cut, frizura high and tight isi are originile in coafurile folosite de militari.

Barbatii care prefera taieturile precise si look-ul masculin au popularizat aceasta coafura. In ciuda faptului ca frizura de tip high and tight fade poate parea usor de obtinut acasa folosind o masina de tuns, va recomandam cu caldura sa mergeti la frizer.

tunsoare-barbati-high-tight-fade

tunsoare-barbati-high-tight-fade

Tunsoare High and Tight Fade

Tunsori pe par scurt-Tunsoarea de tip quiff scurt

Tunsoarea de tip quiff scurt a devenit rapid una dintre cele mai dorite frizuri pentru barbati.

Fiind in acelasi timp o frizura clasica si la moda, quiff-ul modern este disponibil in multe variatiuni care se potrivesc tuturor tipurilor, lungimilor de par si formelor fetei. De exemplu, poti cere frizerului un undercut quiff sau o frizura quiff cu lateralele pierdute.

Barbatii pot alege intre un low, mid sau high fade deoarece frizura de tip quiff este extrem de versatila.

tunsori-barbatesti-tunsoare-quiff

tunsori-barbatesti-quiff

Tunsoare Quiff

Tunsori pe par scurt-Frizura cu parul purtat pe spate

Frizura cu parul purtat pe spate ofera un grad de sofisticare egalat de foarte putine alte frizuri.

De obicei, frizurile cu parul purtat pe spate se obtin tunzand parul de pe laterale scurt sau mediu in timp ce acesta este lasat mai lung sus, insa, barbatii cu parul des pot sa obtina aceasta frizura si cu un par mai scurt in partea de sus.

Frizura cu parul purtat pe spate poate fi obtinuta prin perierea parului pe spate in combinatie cu o pomada sau ceara puternica, chiar si daca parul are o lungime de doar 5-8 cm.

Un produs mat te poate ajuta sa obtii o definire naturala si texturata, care poate sa iti acopere mai bine scalpul in cazul in care se intampla sa ai un inceput de chelie la linia parului sau daca parul tau se rareste.

tunsoare-barbati-slicked-back-hair

tunsoare-barbati-slicked-back-hair

Tunsoare Slicked Back Hair

Tunsori pe par scurt-Tunsori scurte cu carare pe o parte

Tunsoarea scurta cu carare pe o parte reprezinta intruchiparea unui adevarat gentleman.

Perfecta atat pentru evenimente formale, cat si informale, tunsoarea scurta cu carare pe o parte inspira eleganta datorita stilului aranjat si structurat.

Tunsorile scurte cu carare pe o parte sunt combinate de obicei cu lateralele tunse pierdut. Alegerea unui fade sau a unei tunsori pierdute clasice si a zonei din care vrei sa inceapa efectul pierdut depinde de modul in care iti stilizezi parul.

La fel ca frizurile cu parul pieptanat pe o parte, ii poti cere frizerului sa rada o linie groasa acolo unde realizezi despartirea parului. Aceasta linie acorda restului parului un aspect mai modern si mai elegant. Fiind una dintre cele mai bune frizuri cu parul despartit pentru barbati, chiar merita sa o obtii.

tunsoare-barbati-carare-pe-o-parte

 

 

tunsoare-barbati-carare-pe-o-parte-side-part

Tunsoare Side Part

Daca inca nu esti hotarat sa adopti o tunsoare pe par scurt, te poti inspira pentru o tunsoare in trend de anul acesta. Gasesti aici articolul despre cele mai populare tunsori barbatesti din 2020.

Shop Produse de Styling: The Barber Shop
Sursa Articol: Menhairstyletoday
Sursa Foto: Pinterest

Comments

comments